Krydderier & Salt
Produkter
Ceylon Kanelstænger ØKO 5 stk.
Celtic Havssalt Groft 1kg
Himalaya Salt Groft 1kg
Kryddernellike Hel ØKO 50g
Sort Peber Hel ØKO 50g
Bouillon uden sukker og gær ØKO 220g
Kanelpulver Ceylon ØKO 100g
Himalaya Salt Fintmalet 1kg
Ernæringsgær Flakes ØKO 250g
Muskatnød Hel ØKO 20g
Celtic Havssalt Groft 500g
Himalaya Salt Fintmalet 500g
Kanelpulver Ceylon ØKO 500g
Kanelpulver Kassia ØKO 100g
Kanelpulver Ceylon ØKO 1kg
Bouillon Gærfri ØKO 220g
Ingefær Pulver ØKO 500g
Celtic Havssalt Fint 500g
Gurkemeja ØKO 500g
Fennikelfrø ØKO 100g
Ingefær Pulver ØKO 100g
Spidskommen Pulver ØKO 100g
Himalaya Salt Groft 500g
Løgpulver ØKO 100g
Sortkommenfrø ØKO 100g
Næringsgær med B12 250g
Pumpkin Spice Mix ØKO 100g
Sennepsfrø Sorte ØKO 50g
Sennepsfrø Gule ØKO 50g
Cayennepulver ØKO 100g
Gurkemeja ØKO 100g
Spidskommen Frø ØKO 100g
Rosmarin ØKO 50g
Gurkemeja ØKO 1kg
Paprikapulver Sødt ØKO 50g
Karry ØKO 100g
Celtic Havssalt Groft 1kg x 3 pakker
Hvidløgspulver ØKO 50g
Smag til med kvalitet
Vores sortiment inkluderer klassikere som sort peber og kanel, perfekte til både søde og salte retter. For dig, der søger noget ekstra, tilbyder vi også økologisk gurkemeje og ingefær – to krydderier, der både tilfører farve og smag til dine retter. Leder du efter et naturligt salt? Prøv vores keltiske havsalt, som er ideelt til at forstærke smagen i madlavningen. Med økologiske krydderier af høj kvalitet kan du nemt forvandle simple retter til smagfulde oplevelser. Prøv at blande forskellige krydderier for at skabe dine egne unikke kombinationer, eller brug dem enkeltvis for at fremhæve råvarernes naturlige smag.
Hvornår skal krydderier tilsættes i madlavningen?
Krydderier bruges verden over i forskellige køkkener og retter. De er en vigtig del af indisk madlavning med krydderier som koriander, spidskommen og garam masala. I italiensk mad er basilikum og oregano grundlæggende for at skabe autentisk smag i pasta og pizza. Krydderier er også gode til at smage supper, gryderetter og marinader til. Når du bruger krydderier i madlavningen, er det vigtigt at bruge dem med måde. For meget af et krydderi kan overdøve rettens smag. Det er også godt at vide, hvornår man skal tilsætte krydderier: Nogle krydderier kommer bedst til deres ret, når de tilsættes tidligt i processen, mens andre bør tilsættes mod slutningen for at bevare deres friskhed.
Krydderier kan være små, men de har en enorm indvirkning på madens smag. At bruge krydderier i madlavningen er en måde at udforske nye smage på og skabe en kulinarisk rejse. Tør at eksperimentere med krydderier og løft din madlavning med nye smagskombinationer allerede i dag!