Det sorte salt opvarmes fra en gammel ayurvedisk metode ved hjælp af haritaki i flere timer i tunge lerkar. Kala Namak - som det sorte salt også er kendt - har en tydelig røget note, der minder om smagen og lugten af svovl. I det indiske køkken bruges saltet hovedsageligt til Dal-retter, frugtsalater, chutneys og Raitas.
Sort Salt 500g
0 Vurderinger- Information
-
- Ingredienser & Information
Ingredienser/Ingredients/Zutaten/Ainekset:
(SE) Svart salt. (GB) Black salt. (D) Schwarzes Salz. (DK) Sort salt. (FI) Musta suola.
Ursprungsland/Origin/Herkunft/Oprindelse/Alkuperå:
Indien/India/Intia
Förvaring/Storage/Lagerung/Opbevaring/Varastointi:
Torrt och svalt/Dry and cool/Trocken und kühl/Tørt og køligt/Kuiva ja viileä.
- Mere information
- Egenskaber
-
Brug: Madlavning Form: Maled , Pulver Opbevaring: Spisekammer (tørt og køligt) Underkategori: Fødevarer , Tillskud Andet - Levering og fragt
-
Tilgængelighed:Fragt: Klasse 2 - maks. 0,5 kg
- Anmeldelser:
-
Dette produkt har ingen anmeldelser.