• Gratis levering over 500 kr
  • Hurtig levering
Danmark

Indkøbskurven

Kurven er tom.

Hjemmelavet Miso-suppe med Tang!

Prøv vores opskrift på hjemmelavet Miso-suppe!



Ingredienser: 

1 stykke kombu ca. 5x10 cm

15 g wakame

0,5-1 dl lyst miso

100g tofu

½ dl skåret salatløg

1 knivsspids chilipeber

1 liter vand


Fremgangsmåde:

1. Anbring kombu-algerne i vand i en gryde.

2. Kog op og lad det syde i 10 minutter.

3. Ta Kombu-algerne op, og gem evt. til en anden ret.

4. Skyl og skær wakame og tofuen op.

5. Pisk derefter ned wakame, miso, tofu og grønne løg.

6. Lad syde i fem minutter og smag til med chili!


*Miso er en pasta på fermenterede sojabønner

Ingredienser

Miso Hvid Shiro 400g
kr 89,00
Kombu Tang ØKO 50g
60% OFF
Price reduced from kr 76,00 to kr 30,40
Terrasana - Miso Genmai ØKO 350g
kr 100,00
Wakame Tang ØKO 50g
60% OFF
Price reduced from kr 95,00 to kr 38,00