- Gratis levering over 500 kr
- Hurtig levering
Glutenfri Græskarboller
Græskar bidrager med en let frisk og sødlig smag. Men altså ikke så sød så at bollerne ikke kan bruges i det salte køkken. De kan nemlig bruges til det hele.
Ingredienser:
5 dl groft revet butternutsquash
1 spsk. Fiber Husk
5 dl vand
1 dl kikærtemel
1 dl quinoamel
1 dl rismel
1 tsk. xanthan gum
1 tsk. himalayasalt
½ dl solsikkekerner
½ dl græskarkerner + drys til toppen
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader og kom bagepapir på en bageplade,
Rør HUSK og vand sammen og lad trække i 10 min.
Pisk blandningen luftig i 5 min med en håndmixer.
Tilsæt revet græsker, salt og kerner og rør det godt sammen
Tilsæt xanthan gum og melet lidt ad gangen.