• Gratis levering over 500 kr
  • Hurtig levering
Danmark

Indkøbskurven

Kurven er tom.

Glutenfri Græskarboller

Græskar bidrager med en let frisk og sødlig smag. Men altså ikke så sød så at bollerne ikke kan bruges i det salte køkken. De kan nemlig bruges til det hele.



Ingredienser:

5 dl groft revet butternutsquash

1 spsk. Fiber Husk

5 dl vand

1 dl kikærtemel

1 dl quinoamel

1 dl rismel

1 tsk. xanthan gum

1 tsk. himalayasalt

½ dl solsikkekerner

½ dl græskarkerner + drys til toppen

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader og kom bagepapir på en bageplade,

Rør HUSK og vand sammen og lad trække i 10 min.

Pisk blandningen luftig i 5 min med en håndmixer.

Tilsæt revet græsker, salt og kerner og rør det godt sammen

Tilsæt xanthan gum og melet lidt ad gangen.


Ingredienser

Kikærtemel ØKO 500g
DKK 42,00
Quinoamel ØKO 500g
DKK 41,00
Rismel Hvidt ØKO 500g
DKK 36,00
Xantangummi 100g
DKK 30,00