• Gratis levering over 500 kr
  • Hurtig levering
Danmark

Indkøbskurven

Kurven er tom.

Raw Gulerodskage

Raw gulerodskage med frosting, som er vegansk, glutenfri og uden raffineret sukker, en sund og lækker dessert, som alle kan nyde. 

Ingredienser:

Gulerodskagen ca. 12 stykker

6 dl revne gulerødder

3,5 dl valnødder

2,5 dl medjool dadler, urkernede

2,5 dl revet kokos

1 tsk. ceylon kanel

1/2 tsk. ingefærpulver

1/4 tsk. malet muskatnød

1 knivspids himalayasalt




Cashew Frosting:

2,5 dl cashewnødder

0,6 dl vand

3 spsk. sødning, fx ahornsirup eller yaconsirup

1 tsk. vaniljepulver

juice af 1/2 citron

1 knivspids himalayasalt

0,8 dl kokosolie virgin, smeltet

1 spsk. gulerodspulver

Til garnering:

Valnødder, revet gulerod, gulerodspulver

1. Klæd en rund eller firkantet form med bagepapir.

2. Riv gulerødderne groft.

3. Hæld valnødder og udkernede dadler i en foodprocessor og bland til en masse. Ikke længe, men bare så det "klistrer" sammen.

4. Tilsæt gulerødder, revet kokosnød og krydderier og salt. Bland igen, indtil gulerødderne er godt blandet i dejen.

5. Skub dejen i bageformen, og anbring den derefter i fryseren, mens du laver frostingen.

6. Hæld cashewnødder, vand, sødning, vanille, gulerodspulver, salt og citronsaft i en blender. Bland indtil cremet.

7. Tilsæt den smeltede kokosnøddeolie, og bland den igen.

8. Tag kagen ud af fryseren og hæld frostingen på. Spred det ud over kagen. Dæk og sæt i fryseren i ca. 2 timer.

9. Kagen skal derefter tages ud af ud af form og bagepapiret skal fjernes. Pynt med valnødder, revne gulerødder og lad stå i ca. 15 minutter ved stuetemperatur, før servering.

 

Ingredienser

Herbaveda Kanelpulver Ceylon ØKO 100g
60% OFF
Price reduced from kr 85,00 to kr 34,00
Valnødder ØKO 500g
40% OFF
Price reduced from kr 125,00 to kr 75,00
Kokosnød Revet ØKO 200g
40% OFF
Price reduced from kr 36,00 to kr 21,60
Gulerodspulver ØKO 100g
60% OFF
Price reduced from kr 69,00 to kr 27,60