- Gratis levering over 500 kr
- Hurtig levering
Raw Gulerodskage
Raw gulerodskage med frosting, som er vegansk, glutenfri og uden raffineret sukker, en sund og lækker dessert, som alle kan nyde.
Ingredienser:
Gulerodskagen ca. 12 stykker
6 dl revne gulerødder
3,5 dl valnødder
2,5 dl medjool dadler, urkernede
2,5 dl revet kokos
1 tsk. ceylon kanel
1/2 tsk. ingefærpulver
1/4 tsk. malet muskatnød
1 knivspids himalayasalt
Cashew Frosting:
2,5 dl cashewnødder
0,6 dl vand
3 spsk. sødning, fx ahornsirup eller yaconsirup
1 tsk. vaniljepulver
juice af 1/2 citron
1 knivspids himalayasalt
0,8 dl kokosolie virgin, smeltet
1 spsk. gulerodspulver
Til garnering:
Valnødder, revet gulerod, gulerodspulver
1. Klæd en rund eller firkantet form med bagepapir.
2. Riv gulerødderne groft.
3. Hæld valnødder og udkernede dadler i en foodprocessor og bland til en masse. Ikke længe, men bare så det "klistrer" sammen.
4. Tilsæt gulerødder, revet kokosnød og krydderier og salt. Bland igen, indtil gulerødderne er godt blandet i dejen.
5. Skub dejen i bageformen, og anbring den derefter i fryseren, mens du laver frostingen.
6. Hæld cashewnødder, vand, sødning, vanille, gulerodspulver, salt og citronsaft i en blender. Bland indtil cremet.
7. Tilsæt den smeltede kokosnøddeolie, og bland den igen.
8. Tag kagen ud af fryseren og hæld frostingen på. Spred det ud over kagen. Dæk og sæt i fryseren i ca. 2 timer.
9. Kagen skal derefter tages ud af ud af form og bagepapiret skal fjernes. Pynt med valnødder, revne gulerødder og lad stå i ca. 15 minutter ved stuetemperatur, før servering.