• Gratis levering over 500 kr
  • Hurtig levering
Danmark

Indkøbskurven

Kurven er tom.

RAW Chokoladebark med Bær og Superfoods

 

Vidste du, at kakaotræet faktisk kaldes Theobroma cacao, og at det blev navngivet af Carl von Linné? Navnet betyder faktisk "gudernes mad", hvilket er forståeligt, da kakao er så utroligt lækkert. Økologisk rå kakao er den mest nærende kakao, der er tilgængelig, hvor alle næringsstoffer bevares i råmaterialet. Der er således en stor forskel mellem bagning med råvarer – både med hensyn til smag og næringsindhold. Chokoladebarken tager 5 minutter at lave og er så lækker!


Ingredienser:

2 spsk. raw kakao

3 spsk. kakaosmør eller virgin kokosolie

1-1,5 spsk. honning/yaconsirup eller ca. 15 g lucumapulver

1 knivspids himalayasalt


Lækre Toppings:

Nødder

Kakaonibs

Gojibær

Bipollen

Græskarkerner

Matchapulver

Kokoschips

Himalayasalt

Frysetørrede jordbær

osv. osv...

Fremgangsmåde:

1. Smelt forsigtigt smør / kokosnøddeolie. Enten i et vandbad eller på komfuret.

2. Forbered et ark bagepapir, fold kanterne på bagepapiret op, så chokoladen ikke løber ud og bliver for tynd.

3. Hæld chokoladen ud på bagepapiret.

4. Pynt med frø, nødder, himalayasalt og tørret frugt.

5. Afkøles eller fryses i et stykke tid, indtil chokoladen stivner og tages ud lige inden servering.

INGREDIENSER