• Gratis levering over 500 kr
  • Hurtig levering
Danmark

Indkøbskurven

Kurven er tom.

Matcha cheesecake

 

Bag en lækker cheesecake, som bliver smukt grøn med matcha. Du kan lave små som på billedet eller en stor, som du derefter kan opdele i stykker.

Ingredienser:

Bund: Tryk bunden ud i en stor form eller 8 små forme.

200 g Medjool dadler

1,5 dl havregryn

1,2 dl mandler

1 spsk. vand, hvis det behøves

Matcha fyldningen:

3,5 dl cashewnødder iblødlagte natten over

1-2 spsk. matchapulver

4 spsk. citronjuice

3 spsk. virgin kokosolie

1,5 dl kokosfløde

3 spsk. ahornsirup

Tilberedning:

1. Kør ingredienserne til bunden af en foodprocessor, tilsæt vand, hvis dejen bliver for tør.

2. Tryk bunden ud i en stor form eller 8 små forme.

3. Hæld alle ingredienserne til fyldet i en foodprocesser undtagen iblødlægnings vandet og blend, indtil det er jævnt.

4. Fyld formen med fyldet og sæt i fryseren i ca. 4 timer.

5. Tag det ud og dekorer med blåbær, matchapulver og citronmelisse.

INGREDIENSER

Medjool Dadler ØKO 200g
-20% OFF
Price reduced from kr 59,00 to kr 47,20
Ahornsirup ØKO 250 ml
kr 89,00
null
Citronjuice ØKO 1 liter
kr 69,00