- Gratis levering over 500 kr
- Hurtig levering
Matcha cheesecake
Bag en lækker cheesecake, som bliver smukt grøn med matcha. Du kan lave små som på billedet eller en stor, som du derefter kan opdele i stykker.
Ingredienser:
Bund: Tryk bunden ud i en stor form eller 8 små forme.
200 g Medjool dadler
1,5 dl havregryn
1,2 dl mandler
1 spsk. vand, hvis det behøves
Matcha fyldningen:
3,5 dl cashewnødder iblødlagte natten over
1-2 spsk. matchapulver
4 spsk. citronjuice
3 spsk. virgin kokosolie
1,5 dl kokosfløde
3 spsk. ahornsirup
Tilberedning:
1. Kør ingredienserne til bunden af en foodprocessor, tilsæt vand, hvis dejen bliver for tør.
2. Tryk bunden ud i en stor form eller 8 små forme.
3. Hæld alle ingredienserne til fyldet i en foodprocesser undtagen iblødlægnings vandet og blend, indtil det er jævnt.
4. Fyld formen med fyldet og sæt i fryseren i ca. 4 timer.
5. Tag det ud og dekorer med blåbær, matchapulver og citronmelisse.