- Gratis levering over 500 kr
- Hurtig levering
Endelig tid til fastelavn! Prøv vores Raw Mini semlor.
Ingredienser bolle
2 dl raw cashewnødder
1 dl raw mandler
½ tsk stødte kardemommekerner
8 st udkernede dadler medjool
2-3 tsk. kokosolie
Ingredienser mandelmasse
Lav din egen i henhold til nedenstående opskrift eller brug Rawfoodshops egen marcipan
1 dl mandler
3 spsk. agavesirup
2 tsk. vaniljepulver
Topping
Valgfri vegansk alternativ til fløde, såsom kokosnøddecreme:
1 dåse kokosfløde, 400ml (den fede del af kokosmælk)
2 tsk. agavesirup
Fremgangsmåde:
Bolle:
1. Sæt nødder og mandler i blød i koldt vand i 2-3 timer.
2. Hæld og bland med kardemomme, dadler og kokosolie til en glat masse i en fødevareprocessor, tilsæt lidt koldt vand, hvis det er nødvendigt for at gøre det lettere at blande det i fødevareprocessoren.
3. Form dejen til 8 runde bolde. Anbring derefter kuglerne i køleskabet i ca. 1 time eller indtil servering.
Mandelmasse:
1. Enten laver du din egen ved at bløde og blande mandlerne sammen med agavesirupen og lidt vaniliepulver til en glat dej. Eller du kan bruge Rawfoodshops egne Honey Marcipan
Til servering:
1. Sæt krukken med kokosfløde i køleskabet i mindst 4 timer.
2. Tag derefter den cremede del i overfladen med kokosnøddecreme og pisk fluffy.
3. Saml bollen og drys cremen over.
4. Pulvr lågene med lidt flormelis eller vaniljesukker.