• Gratis levering over 500 kr
  • Hurtig levering
Danmark

Indkøbskurven

Kurven er tom.

Knækkebrød på Arame & Kelp

 Knækkebrød på Arame & Kelp 

Knækkebrød med søgræs? JA TAK! Bag vores knækkebrød fuld af sunde alger. Havsalaten, som algerne normalt kaldes, indeholder masser af gavnlige mineraler og sporstoffer, som vi mennesker har brug for.


Ingredienser:

1/2 kop græskarfrø

1/2 kop gule hørfrø

1/2 kop chiamel 

1 dl sorte sesamfrø 

1 kop revet kokosnød 

2 dl rismel brun 

2 dl hirse 

1 tsk. kelp

1 håndfuld arame alger (gennemvædet 20 min)

1 spsk. virgin kokosolie

 


Sådan gør du:

1. Blødgør aramealgerne i lidt vand.

2. Skyl hirsen i lunkent vand. Kog 1 liter vand og kog hirse uden låg i ca. 20 minutter til en grød. Afsæt for at afkøle.

3. Tænd ovnen til 120 graders ovn.

4. Bland de tørre ingredienser i en skål. Hak algerne (fint) og tilsæt smeltet kokosnøddeolie. Lad hvile 10 min.

5. Rul dejen ud mellem to bageplader, ca. 2 mm tykke. Træk det øverste bagepapir af. Skær det i mindre rektangulære stykker. Her kan du også smage lidt ekstra til med flagesalt.

6. Bages i ovnen i ca. 80-90 minutter, indtil det føles sprød. Efter bagningen kan det være godt at varme knækkebrødene under en grill i ovnen for at få dem virkelig sprøde og gode.

7. Opbevares på et tørt sted. Holder sig op til en måned.



INGREDIENSER

Arame Tang ØKO 30g
DKK 35,00
Kelp Pulver ØKO 100g
DKK 36,00
Græskarkerner ØKO 300g
DKK 30,00
Rismel Brunt ØKO 500g
DKK 26,00