- Gratis levering over 500 kr
- Hurtig levering
Vegansk Matcha is
Vegansk match-is er den bedste måde at køle af denne sommer! Prøv vores opskrift med cashew- og kokosmælksbase, hvor smagene komplementerer hinanden perfekt.
Ingredienser
2,5 dl rå cashewnødder, læg i blød natten over og skyl
1,5 dl usødet mandelmælk
3 dåser fuldfed kokosmælk, afkølet natten over
2dl økologisk sukker (kan også erstattes med xylitol, kokossukker eller agave)
1 tsk vaniljeekstrakt
2 spsk matcha pulver
Havsalt
Gør dette:
1.Kom cashewnødder og mandelmælk i en blender. Bland indtil dejen er tyk og cremet. Tag den fede del af kokosmælken og hæld i. (Du vil ikke have noget af den flydende kokosmælk i din is.) Tilsæt sukker, vanilje, matcha og en knivspids havsalt og bland til det er meget glat og cremet. .
2.Hæld blandingen i en ismaskine. Bland indtil blandingen er tyknet. I de fleste ismaskiner tager det omkring 25 minutter – tjek vejledningen til netop din maskine.
3.Server med det samme eller frys isen videre i en frostsikker beholder. Tryk et stykke bagepapir mod glasoverfladen, så der ikke dannes iskrystaller. Frys i mindst 4 timer, indtil den er fast.